Melkvee100Plus

De overstap naar automatisch melken

partnerinfo Lely 30 aug 2021
Show article

De overstap van traditioneel melken naar automatisch melken, wat komt er allemaal bij kijken? Ontdek waar je op moet letten bij de aanschaf van een melkrobot en hoe Lely ondersteunt bij de opstart.

Wat verandert er in de bedrijfsvoering? Wat levert automatisch melken op? Hoelang duurt het tot de koeien gewend zijn? Welke mogelijkheden biedt een melkrobot? Hoe ziet het opstart proces eruit? Veel vragen die naar voren komen bij de oriëntatie op automatisch melken. Om deze vragen te beantwoorden organiseerde Lely onlangs een webinar over de overstap op automatisch melken.

Kijk het webinar terug en maak kennis met veehouder Niek van der Horst. Hij vertelt over zijn ervaring met automatisch melken en blikt terug op het traject van sales to service (o.a. inmelken en opstart begeleiding). Kom daarnaast meer te weten over Lely Bedrijfsondersteuning en leer meer over de verandering op het melkveebedrijf van traditioneel naar automatisch melken.

Sponsor

Reageren

U kunt alleen reageren wanneer u ingelogd bent met uw account. Heeft u nog geen account, meld u dan aan.