Melkvee100Plus
Show article

“We hebben meer dan voldoende ruwvoer en willen het eigen ruwvoer maximaal benutten. Dat is echt heel belangrijk voor ons”, vertelt Pieter ten Have, die daarom aan de slag is gegaan met TMR Constant. “Door de TMR Constant-methode kunnen wij de krachtvoergift verlagen en dat bespaart ons in de kostprijs.”

“Met de TMR Constant-aanpak zijn we erin geslaagd om ons ruwvoer maximaal tot waarde te brengen. Selectie aan het voerhek is er nu niet meer bij. Ook de mest is nu heel stabiel, dat geeft aan dat de koeien heel gezond zijn. We zijn op de goede weg naar meer melk per koe”, vertelt de Pieter ten Have, die in het Groningse Scheemda 240 melkkoeien en 170 stuks jongvee op 165 hectare houdt. In onderstaande video vertelt Pieter u meer.

Eigen ruwvoer benutten

Net als Pieter eigen ruwvoer optimaal benutten? Vraag dan eens een vrijblijvend gesprek aan met de Agrifirm-adviseur in uw regio. Hij of zij helpt u hier, met behulp van TMR Constant, graag bij. Vraag hier een vrijblijvende afspraak aan.

Sponsor

Reageren

U kunt alleen reageren wanneer u ingelogd bent met uw account. Heeft u nog geen account, meld u dan aan.