Melkvee100Plus
Show article

In 2016 zaaide meer dan de helft van alle Agrifirm klanten DairyMaïs: een mengsel van de beste rassen van de CSAR-rassenlijst. "Gigantische opbrengst", en "nog nooit zo'n hoge VEM gehad", zijn een aantal enthousiaste reacties. Het valt op dat DairyMaïs ook in het rantsoen een positief effect heeft op de melkproductie, zo zien de adviseurs van Agrifirm in de stal. Wellicht past dit bewezen concept ook op uw bedrijf?

DairyMaïs bevat meerdere maïsrassen, alleen de top van de CSAR-rassenlijst, in een zak. Uit onderzoek blijkt dat een mengsel van rassen een hogere VEM- en zetmeelopbrengst en minder teeltrisico's geeft:

Maïszaadcoating levert €94 per hectare op

Nog meer voordeel behalen? Dat kan met de speciale maïscoatings. iSeed levert meer droge stof op en Top Coat meer zetmeel. Naast deze betere opbrengst geeft dit een hoger financieel voordeel van €70 en €94 per hectare.

Vroegbestelkorting €5 per zak voor snelle beslissers

Kiest u dit jaar ook voor DairyMaïs? Bestel dan voor 1 januari 2017, betaal eind april 2017 en ontvang een vroegbestelkorting van €5 per zak. Door uw vroege bestelling kan Agrifirm efficiënter werken bij de inkoop, op de productielocatie en bij de logistiek, dit voordeel vertalen we direct aan u door. U kunt hier direct bestellen.

Bekijk hier meer ervaringen van uw collega veehouders

Meer informatie over DairyMaïs vindt u hier.

Sponsor

Reageren

U kunt alleen reageren wanneer u ingelogd bent met uw account. Heeft u nog geen account, meld u dan aan.