Melkvee100Plus

Problemen in uw maïsperceel?

partnerinfo KWS 26 jul 2021
Show article

Herken het schadebeeld in maïs en vind de oplossing met de tool Schadebeeldherkenner in myKWS.

Veel telers maken al jaren dankbaar gebruik van de adviezen geleverd door KWS, op het vlak van de teelt en het gebruik van suikerbieten, maïs, Snelle Lente Rogge en Feedbeet. Om onze adviezen verder te optimaliseren heeft KWS Benelux dit voorjaar de myKWS-app geïntroduceerd.

Nieuw in myKWS: Schadebeeldherkenner

Als zeer bruikbare nieuwe tool is nu Schadebeeldherkenner geïntroduceerd. Deze schadebeeldherkenner geeft een uitgebreid overzicht van de belangrijkste schadebeelden in maïs. Na het selecteren van een ontwikkelingsfase krijgt u een overzicht van de schade die in deze groeifase kan optreden. De tool toont een beschrijving, schadedrempels en geeft vervolgens landbouwkundige maatregelen om de ziekte of schade tegen te gaan.

Adviesdienst myKWS geheel gratis

myKWS is de digitale adviesdienst die u 24/7 kunt raadplegen en u ondersteunt in uw werkzaamheden op het veld en in de stal. Op deze manier is het mogelijk om het genetisch potentieel van alle KWS-rassen optimaal te benutten.

Als app-versie is myKWS gratis te downloaden op je smartphone en iPad, waardoor het niet noodzakelijk is om op kantoor te zijn. Bent u wel op kantoor, dan zult u tot de conclusie komen dat aanpassingen of notities die u in het veld heeft gemaakt, automatisch gesynchroniseerd worden met myKWS op uw computer. Ook als uw eigen KWS-adviseur niet ter plaatse kan zijn, begeleidt myKWS u gedurende het seizoen met deskundige informatie en aanbevelingen.

Download de app myKWS

Ga naar de Google Play store om myKWS voor gebruik op uw smartphone te downloaden. Ook kunt u de app via deze link downloaden. Meld uzelf daarna aan door in te loggen. Dit is een eenvoudige en eenmalige activiteit. KWS wenst u alvast veel plezier met myKWS!

Werken aan verbeteringen

KWS werkt met enthousiasme continu aan verbetering en aan uitbreiding van het aantal tools voor gebruik op myKWS. Gebruikt u myKWS, dan wordt u bij de introductie van een nieuwe toevoeging via een push-notificatie als eerste op de hoogte gebracht van verbeteringen en uitbreidingen, zodat u daarvan meteen gebruik kunt maken.

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden die myKWS? Neem dan contact op met uw regionale KWS-adviseur. Contactgegevens zijn te vinden op www.kwsbenelux.com.

Sponsor

KWS

Reageren

U kunt alleen reageren wanneer u ingelogd bent met uw account. Heeft u nog geen account, meld u dan aan.