Melkvee100Plus

Blij in de wei?

Artikelen Wijnand Hogenkamp 6 jul 2021
Show article

De melkveehouderij verandert langzaam maar zeker. Welke strategie wordt gevolgd? De trend is dat steeds meer koeien naar buiten gaan voor weidegang. Volgt u die trend, en waarom of waarom niet?

Melkvee100Plus peilt elk kwartaal de reacties op acht stellingen en/of vragen die de melkveesector betreffen. U kunt deze stellingen en vragen in een minuut beantwoorden. De laatste vraag komt steeds weer. Deze peilt het ondernemersklimaat.

De vragen van deze enquête zijn nagenoeg gelijk aan die van de laatste keer. Door een technische storing konden de antwoorden helaas niet verzameld worden. Vult u daarom graag nogmaals hier uw antwoorden in.

Reageren

U kunt alleen reageren wanneer u ingelogd bent met uw account. Heeft u nog geen account, meld u dan aan.