Melkvee100Plus

Dairy Campus in vogelvlucht

Artikelen Theo Galama 11 mei 2016
Show article

Van donderdag 26 tot zaterdag 28 mei is het open huis op de vernieuwde Dairy Campus in Leeuwarden. Dit driedaagse evenement staat in het teken van de toekomst van de zuivelketen onder het motto 'Dairy is the future'. De opening is de afronding van een innovatief project door de combinatie van stallen met onderwijs, onderzoek en vernieuwde functies.

Kees de Koning, manager van Dairy Campus, vertelt over het wetenschappelijk- en praktijkonderzoek dat wordt gecombineerd met scholing op alle niveaus. Yvette de Haas, onderzoeker Wageningen UR, licht haar onderzoek naar fokwaarde voeropname toe. Nico Staal, student melkveehouderij bij Van Hall Larenstein, vertelt over een beweidingsonderzoek waaraan hij meewerkt. 

 

Reageren

U kunt alleen reageren wanneer u ingelogd bent met uw account. Heeft u nog geen account, meld u dan aan.