Melkvee100Plus
Show article

Nederland is wereldspeler op landbouwgebied en na de Verenigde Staten de grootste exporteur van agrarische producten ter wereld. Een prestatie waar onze veehouders en telers trots op mogen zijn. Agrifirm gelooft in de Nederlandse aanpak en zet deze vanuit haar nieuwe visie kracht bij; toekomstbestendige, grensverleggende voedselproductie op schaal én op maat, in harmonie met de leefomgeving. Omdat de Nederlandse veehouders en telers vanuit deze werkwijze een koppositie innemen, noemen we onze visie 'Dutch Farming'.

Dutch Farming kent drie thema's:

1. Slim voeden
2. Gezonde bodem, planten en dieren
3. Kracht in de keten

Familie Middendorp blinkt uit in het thema Gezonde Bodem, planten en dieren.

Sponsor

Reageren

U kunt alleen reageren wanneer u ingelogd bent met uw account. Heeft u nog geen account, meld u dan aan.