Melkvee100Plus

Goed voeren, zo moet dat !

partnerinfo Lely 19 feb 2020
Show article

Lely reist momenteel door het hele land om u te informeren over de optimale voerstrategie voor uw dieren. De Smart feeding on tour (powered by Lely) behandelt onderwerpen als voerbeheer, de behoeften van verschillende groepen en diergezondheid. Deelname is gratis.

 

Smart feeding on tour (powered by Lely)

Efficiënt voeren heeft een positief effect op de gezondheid van de koe en de melkproductie. De juiste porties in de juiste hoeveelheden mengen en op precies het juiste moment vrijgeven, vereist kennis, begrip en tijd. Onze automatische voerproducten nemen deze taak op zich en zijn uiterst efficiënt. Dit bespaart u tijd en zorgt altijd voor de juiste feed op het juiste moment.

Leer tijdens de Smart feeding on tour (powered by Lely) nieuwe dingen van verschillende experts en boeren in uw omgeving. Op deze dag bieden we een interactief programma met verschillende onderwerpen op het gebied van optimaal voeren.

Deelname is gratis. Het programma en meer informatie over een locatie bij u in de buurt vindt u op lely.com/nl/smartfeedingontour

Sponsor

Reageren

U kunt alleen reageren wanneer u ingelogd bent met uw account. Heeft u nog geen account, meld u dan aan.