Melkvee100Plus
Show article

Orbiter, de mini-zuivelfabriek van Lely, maakt op een melkveebedrijf de melk per koe of groep koeien geheel automatisch klaar voor verkoop via een retailer.

De melk wordt gehomogeniseerd, gepasteuriseerd en gebotteld. De data die de melkrobot verzamelt, stuurt het proces aan. Het systeem voldoet aan de hoogste voedselveiligheidsstandaarden en is COKZ- gecertificeerd.

De Lely Orbiter is ontwikkeld voor bedrijven met 2 tot 4 melkrobots, maar is eenvoudig op te schalen. De installatie is modulair opgebouwd, wordt turnkey geleverd en vraagt een halfuur tot een uur per dag aan arbeid, vooral voor reiniging.

Auteur

Robert-bodde_MVH_vierkant
Robert Bodde is chef rundvee- en varkenshouderij.

Reageren

U kunt alleen reageren wanneer u ingelogd bent met uw account. Heeft u nog geen account, meld u dan aan.