Melkvee100Plus
Show article

Marcel Wolthuis en zijn vrouw Pauline Exterkate zijn een van de eerste gebruikers van Lely’s nieuwste generatie melkrobot. Ze zijn onlangs overgestapt van A2 naar A5 melkrobots. Marcel Wotlhuis: ‘De A5 biedt veel voordelen ten opzichte van de A2.’

Bekijk de video over de ervaringen van Marcel Wolthuis en Pauline Exterkate met de Astronaut A5!

Tijdens de Lely Future Farm Days introduceerde Lely de nieuwe mijlpaal in melken: de Lely Astronaut A5. Bestudering van de interactie tussen de koe en de machine en de feedback van vele boeren, hebben geleid tot een systeem dat de succesvolle Lely methode van automatisch melken combineert met ongeëvenaarde betrouwbaarheid, gebruiksgemak en kostenefficiëntie. De nieuwe A5-melkrobot betekent stressvrij melken voor zowel de boer als zijn koeien.

Om onder alle omstandigheden een vlekkeloze werking te garanderen is er een uitgebreid, wereldwijd testprogramma opgezet met meer dan 30 klanten en meer dan 2 miljoen melkingen, onder zeer uiteenlopende temperaturen.

Sponsor

Reageren

U kunt alleen reageren wanneer u ingelogd bent met uw account. Heeft u nog geen account, meld u dan aan.