Melkvee100Plus
Show article

Scoor met het beste mengresultaat en een optimale rantsoenbenutting. Elke hap, elk moment van de dag hetzelfde.

Wist je dat pensverzuring, zonder dat je het merkt, tot wel € 300 per koe per jaar kost? Met Constant Voeren, krijgen de koeien met elke hap hetzelfde binnen. De voeropname is hierdoor constanter, waardoor je schommelingen in de pens-pH voorkomt. Dit draagt bij aan het voorkomen van slepende melkziekte en pensverzuring.

Beter mengen, beter voeren

Beter mengen is beter voeren. Zeker nu je wellicht in de overgang tussen het weiderantsoen en het stalrantsoen zit, is een perfect gemengd rantsoen een belangrijke voorwaarde om de melkproductie op peil te houden. Zeker voor de graskuilen die rond 1 juni zijn gewonnen is goed mengen erg belangrijk. Vaak levert beter mengen een hogere drogestofopname op. Daarom helpt Agrifirm je graag op weg met het voordeel van samen.

Vraag jouw pakket aan!

Scoor ook met het Constant Voeren-pakket en profiteer: gezonde dieren, een beter resultaat en een betere benutting van ruwvoer. In dit pakket krijg je advies, begeleiding en een aantrekkelijke kennismaking met het gepatenteerde . Vraag hier nu snel jouw pakket aan, op = op.

Ben je op zoek naar andere verbeteringen op je bedrijf? Bekijk dan één van de andere voordeelpakketten, zoals prijsvast inkopen.

Sponsor

Reageren

U kunt alleen reageren wanneer u ingelogd bent met uw account. Heeft u nog geen account, meld u dan aan.